HU EN

Híreink, információ, keresés

A HAJDU-Cégcsoport

HAJDU Cégcsoport


A HAJDU-cégcsoportot alkotó további cégek:


HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság a fogyasztók megújuló igényeit korszerű, rendszerelvű, jó minőségű és környezetbarát háztartási készülékekkel kielégítve, a családok természetes segítőtársa.
 
Célja a HAJDU márkanév, mint regionális márka elismertetése, ismertségének erősítése, valamint a HAJDU termékekhez hűséges európai vevők igényeinek való teljes körűen megfelelés. A háztartásokban már bevált termékeink legfontosabb jellemzőjének azok jó minőségét, kiváló megbízhatóságát, szolgáltatásai erősségeinek a széleskörű és biztos szerviz- és pótalkatrész ellátást tekinti. A társaság számára fontos szempont a környezet megóvása, a környezetterhelések minimalizálása is. A jövőben is ezeket a jellemzőinket erősíti, és ennek érdekében tanúsított, szabványos minőségirányítási és környezetirányítási rendszert működtet.
  
Termékeinek csomagolása is kielégíti a jogszabályban előírt környezetvédelmi követelményeket, amelyet az előírások szerinti.
 
Cégfilozófiájának alapjai:
  - a vevői igények minél magasabb szintű kielégítése,
  - időtálló, kiváló minőség biztosítása,
  - a termékeink, folyamataink folyamatos fejlesztése,
  - a környezet védelme, a környezeti elemek takarékos felhasználása,
  - tevékenységeink során a tudás, a képzettség elismerése, hasznosítása,
  - a dolgozók bevonása a fejlesztési és végrehajtási folyamatokba.

A kiváló minőség folyamatos megtartását, és annak állandó fejlesztését biztosítja az évenkénti rendszerauditokon (SGS), és a különböző termékjóváhagyásra akkreditált hazai és külföldi vizsgálóintézetek (MEEI, MBVTI, VDE, LCIE, BEAB stb.) rendszeres, helyszíni gyártásellenőrzési felülvizsgálatain való kiváló megfelelés.

(A cég logójára klikkelés elkalauzolja Önt a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. honlapjára.)

 

HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt.

A HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. működteti a HAJDU Ipari Parkot, mely lehetőséget kínál a tevékenységükhöz telephelyet kereső vállalkozások számára infrastruktúrával ellátott területre történő betelepülésre.

A betelepült cégek számára a kiépített rendszerek kínálnak megbízható szolgáltatásokat, mint elektromos áram, ipari hűtővíz, ioncserélt víz, sűrített levegő. Kiépített technológiájának és a hatósági engedélyeknek köszönhetően képes a folyékony, veszélyes hulladékok kezelésére is.

Saját víznyerő kútjaiból képes ellátni az Ipari Park területére betelepült cégek használati melegvíz igényeit.

Kommunális szolgáltatásai közé tartozik az őrzésvédelem is.

(A cég logójára klikkelés elkalauzolja Önt a HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. honlapjára.)