HU EN

Híreink, információ, keresés

Minőségirányítás


Minőségpolitika
A HAJDU Autotechnika Zrt. vállalati kultúrájának és képességeinek folyamatos fejlesztésére törekszik. Ennek érdekében IATF 16949, az e szabvány alá nem vonható tevékenységek vonatkozásában pedig ISO 9001 szerint kiépített és tanúsított minőségirányítási rendszereket működtet.

Tevékenységünk középpontjában az érdekelt felek igényeinek feltárása, rugalmas és minél teljesebb kielégítése, valamint megelégedettségük állandó fokozása áll.

Ennek érdekében felmérjük és figyelemmel kísérjük működési környezetünk hatásait, és a lehetséges kockázatok elemzése alapján proaktív, komplex kockázatkezelési terveket határozunk meg.
Tevékenységünk rendszeres figyelemmel kísérésével és a szükséges, valamint célszerű javító tevékenységekkel, folyamatosan fejlesztjük minőségirányítási rendszerünket – a rendelkezésünkre álló erőforrásokat is figyelembe véve.

A megvalósítás során is korszerű minőségirányítási elvek és technikák alkalmazásával elért eredményeink által juttatjuk érvényre elkötelezettségünket a fenntartható fejlődés iránt.
Minden munkatársunk tudatában van a minőségirányítási rendszer fontosságával, s napi tevékenysége során a minőség iránti elkötelezettségével járul hozzá eredményes tevékenységünkhöz.


Központban a minőség


Az iparágban megszokott és a vevők által elvárt magas szintű minőség biztosítása társaságunk legfőbb törekvése. Munkatársaink ismereteit, minőség iránti elkötelezettségüket rendszeres és célzott képzésekkel folyamatosan fejlesztjük. Folyamataink továbbfejlesztésénél a vevői visszajelzéseket, teljesítésünk mutatóit rendszeresen elemezzük és elsősorban az azokból nyert információira támaszkodunk.

Céljaink elérése érdekében társaságunk az autóipari termékek gyártásának vonatkozásában ISO/TS 16949, az autóipari tevékenység rendszertanúsítása alá nem vonható gyártóeszköz tervezés, előállítás és karbantartás vonatkozásában pedig ISO 9001 szerinti rendszerszabványokon alapuló minőségirányítási rendszereket működtet. Ezen rendszereket független tanúsító cég audittapasztalatai alapján oklevéllel ismerte el.

A tanúsítványok megtekintéséhez, (letöltéséhez) kattintson az ikonokra!

PDF - ISO/TS 16949 tanúsítvány  IATF 16949 tanúsítvány,PDF - ISO 9001 tanúsítvány  ISO 9001 tanúsítványMérésügyi feltételrendszerünk

 

Mérésügyi feltételrendszerünk

Az autóiparban elvárt magas minőségi követelmények kielégítéséhez társaságunk kialakította a gyártott termékek teljes körű ellenőrzési feltételrendszerét.

A méréstechnikai eszközök biztosításánál - azok magas pontossága és csekély leolvasási pontatlansága miatt - előnyben részesítjük a digitális mérőeszközöket.

A gyártás során történő a gyors, egyszerű, de pontos ellenőrzésekhez - ahol lehet és célszerű, az egyetemes mérőeszközök mellett - széles körben rendszeresítjük az ellenőrző idomszerek használatát.

Törekszünk komplex megoldások alkalmazására, s mérőrendszereket, kamerás automata ellenőrzős és mérő berendezést használva gyorsítjuk és pontosítjuk mérési tevékenységünket.

Napi gyakorlat a 3D-s méréstechnika alkalmazása "hagyományos" tapintós mérőgéppel és a legkorszerűbb Blue-LED fényszkennerek használatával.