HU EN

Híreink, információ, keresés

SzerszámtervezésTöbb mint 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, magasan képzett mérnöki és szerszámtervező csoportunk végzi a szerszámtervezést.
A tervezés teljes körűen 3D-s környezetben (Pro/ENGINEER-CREO tervező szoftverekkel) történik. Alkatrész modellek alapján elvégezzük az optimális teríték, illetve sávterv meghatározást is. Mélyhúzott alkatrészek esetében (a szerszámtervezés részeként) modellező és szimulációs program alkalmazásával elvégezzük a mélyhúzás szimulációját aminek eredményeként megkapjuk a szükséges és optimalizált gyártási lépéseket a gyártószerszám megtervezéséhez.

szerszámtervezés, szerszámgyártásszerszámtervezés, szerszámgyártás modellek alapján

A szerszámgyártás a szerszámtervezés során készült 2D-s és 3D-s rajzok és modellek alapján, CAM megmunkáló szoftverek alkalmazásával, CNC vezérlésű berendezésekkel történik.

A legyártott szerszámelemek megfelelőségét a legkorszerűbb 3D-s méréstechnikával, Blue-LED fényszkenneres méréssel ellenőrizzük. Így garantált, hogy csak a rajznak/modellnek megfelelő elemek kerülnek beépítésre a szerszámgyártás során.

szerszámtervezés, szerszámgyártás korszerűenszerszámtervezés, szerszámgyártás 3D-s méréstechnikávalkorszerű szerszámtervezés, szerszámgyártás

Az alábbi film bejátszás bemutatja a szerszámtervezésünk és előállításunk folyamatát egy kipufogó rendszer alkotóelemét három lépésben készítő szerszám példáján: