HU EN

Híreink, információ, keresés

Kiállítóként a Stuttgarti GAC Expon

2015. április 30.

2015. június 16-18. között, Stuttgartban kerül megrendezésre az autóipar egyik legjelentősebb európai kiállítása, a Global Automotive Components and Suppliers (GACS) Expo kiállítás.
A kiállításon a Tier 1, 2 és 3 szinten működő autóipari beszállítók mutatják be legújabb termékeiket és technológiákat. A vásáron előre láthatólag 200 kiállító vállalat lesz jelen.
A kiállítással egyidejűleg kerül megrendezésre három további autóipari szegmens bemutatkozó kiállítás is: Engine Expo 2015, Electric Hibrid Zone és az Automotive Interiors Expo 2015.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) – fő tevékenységének a magyar vállalkozások külföldi piacrajtásának elősegítésének jegyében – kollektív magyar standot szervez azon magyar vállalkozások számára, melyek tevékenységükkel, termékkörükkel a kiállítás profiljának megfelelnek, s azok olyan szintűek, melyeket érdemesek egy ilyen volumenű kiállításon történő bemutatásra.

A kollektív standon – a HIPA és a MAJOSZ mellett – öt olyan magyar vállalkozás mutatkozhat be, melyek járműipari és elektronikai termékeket beszállító vállalkozásokként autóipari végtermékekbe beépülő termékeket gyártanak.

Társaságunk is lehetőséget kapott a részvételre, így tisztelettel várunk minden tevékenységünk és termékeink iránt érdeklődőt a 4714-es standon.

További információkat találhat a rendezvény hivatalos honlapján: www.globalautomotivecomponentsandsuppliersexpo.com

Vissza a hírekhez