HU EN

Híreink, információ, keresés

Bisnode AAA minősítés

2017. január 23.

A Bisnode D&B nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Magyarországon 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák, hogy a cég elismert, megbízható, hitelképes vállalat.

Az "AAA, "AA" és "A" minősítés számos változót figyelembe véve, statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai. A minősítés megmutatja, hogy az adott társaság milyen stabil piaci szereplő, jelezheti partnereinek, hogy a társaság alacsony kockázatú, biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rá.

"AAA" ("tripla A") minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, s velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Társaságunk 2016. évi teljesítésével ismételten kiérdemelte az "AAA" minősítést, így továbbra is az ország elit vállalatainak körébe tartozik.

Minősítésünk a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az Autotechnika - mint üzleti partner - kiváló lehetőség.

Vissza a hírekhez