HU EN

Híreink, információ, keresés

Tudatos szakmai utánpótlás építés

2017. április 06.

Igen nagy érdeklődődés kísérte a 2017. április 5-én lebonyolított rendezvényt, ahol 80 standon 84 állásajánlatokat kínáló és közvetítő vállalkozás volt jelen.
A karrierlehetőséget vagy szakmai gyakorlati helyet kínáló vállalatok nagy része multinacionális cég, illetve hazai közép- és nagyvállalat volt, köztük a HAJDU Cégcsoport is.

Cégcsoportunk hagyományosan szoros kapcsolatot tart fenn a Miskolci Egyetemmel.
A több területet érintő együttműködésünk keretében duális képzésre vagy szakmai gyakorlatra fogadjuk a hallgatókat, s ösztöndíjszerű programokat is indítunk.
Ezen túlmenően technikai és technológiai fejlesztéseink tervezése és kivitelezése során szorosan együttműködünk az Egyetem szakembereivel is.

Fontosnak tartottuk, hogy az egyetem hallgatói és oktatói ezen a fórumon is személyesen találkozhassanak Cégcsoportunk képviselőivel, informálódjanak a diplomások, beleértve a friss diplomások iránti keresletünkről, elvárásainkról, illetve az általunk nyújtott lehetőségekről.
Az álláskeresők részletes információkat kaphattak a cégeink kiválasztásért felelős szakembereitől, hogy mire is számítsanak a felvételi eljárások során. Azt is megtudhatják, milyen feltételeknek kell eleget tenniük ahhoz, hogy Cégcsoportunknál dolgozhassanak.

 

Vissza a hírekhez