HU EN

Híreink, információ, keresés

Várunk a Debreceni Egyetem Állásbörzéjén

2017. április 10.

A HAJDU Cégcsoport dinamikus fejlődésben van. Jelenleg is több olyan beruházás van folyamatban, mely a mai kor technikai és technológiai kihívásnak való megfelelést célozza.

E fejlesztések természetes velejárója, hogy cégeink szakmai, szellemi potenciálját folyamatosan bővítenünk, fejlesztenünk kell.

Meggyőződésünk, hogy a tudatos szakmai utánpótlás biztosításának egyik kitűnő lehetősége az egyetemek által szervezett állásbörzék.

Az ilyen rendezvények lehetőséget kínálnak arra, hogy felhívjuk a figyelmet vállalatainkra, és személyesen ismertessük meg tevékenységünket az álláskeresőkkel és kölcsönösen megismerhessük egymás elvárásait. A személyes kontaktusból, már egy-egy rövid beszélgetésből is sok információ kiderül a potenciális munkatársakról, amit később a kiválasztási folyamat során fel lehet használni.

Ezen elgondolásból vettünk részt az április 5-én a Miskolci Egyetem állásbörzéjén, s jelenünk meg a Debreceni Egyetem április 26-i, hasonló rendezvényén.

Tisztelettel várunk minden frissdiplomást, vagy diploma előtt álló, valamint már szakmai tapasztalattal rendelkező jól képzett szakembert is, standunkon!

Természetesen ez a rendezvény arra is jó alkalmat kínál, hogy Cégcsoportunk és az Egyetem hagyományosan szoros kapcsolatát tovább erősítsük, s a két fél szakemberei képet kapjanak a másik fél napi aktualitásairól is.

Vissza a hírekhez