HU EN

Híreink, információ, keresés

MagyarBrands elismerés a HAJDU Autotechnikának

2017. december 19.

Felgyorsult világunkban a bizalmat építő, a reputációt érintő pozitív információk minden korábbinál jobban hatnak egy vállalkozás partneri kapcsolataira. A cégek közül elsődlegesen azon vállalatok tudják megtartani és bővíteni ezen kapcsolataikat, amelyekről megbízhatónak tartott forrásokból érkeznek bizalmat keltő vélemények.

A MagyarBrands immáron nyolcadik éve díjazza a hazai márkák közül a legeredményesebbeket, legkiválóbbakat. A MagyarBrands kutatócsoportja adatgyűjtéssel, a Bisnode és az országos védjegyadatbázis monitorozásával, és online kutatással is segíti a legjobb márkák kiválasztását. A kiválasztott cégek közül az elismerésre méltónak ítéltek kiválasztása számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A döntés így rendkívül komplex: a pénzügyi adatok több szempontú vizsgálata, valamint a szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet egy cég ebben az elismerésben.

   A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. kimagasló teljesítményével kiérdemelte a MagyarBrands 2017. évi elismerését, Kiváló Üzleti Márka kategóriában.


Vissza a hírekhez