HU EN

Híreink, információ, keresés

Nyitás új piaci szegmens felé

2013. november 18.

A világhírű Volvo cég, mely elkötelezett a fenntartható közösségi közlekedés mellett, a korszerű, hibrid busz gyártásához keres együttműködő partnereket. A Volvo-Rába kooperációba további magyar cégeknek is bekapcsolódhatnak, s e folyamat integrátora a magyar RÁBA Csoport.

Az együttműködés kereteibe a Volvo és a Rába olyan beszállítókat kíván bevonni, akik tevékenységük alapján, előállított termékeik révén potenciálisan beépülhetnek a Rába által kibocsátott járművekbe és/vagy a Volvo csoport vállalatinak termékeibe.

A megcélzott beszállítói kör részére megküldött kérdőívek adatainak - Volvo és Rába általi - komplex, műszaki, minőségi és üzleti szempontrendszer alapján történt értékelése alapján, a jelentkezőket "A", "B", "C" és "D" kategóriákba sorolták. Az "A" kategóriába kerültek azok a vállalkozások, melyek a jelenlegi prioritások alapján potenciális beszállítókká válhatnak. (A "B" kategóriás vállalkozások az "A" kategóriás vállalkozások minősítése után, annak nem teljes körű eredményessége esetén, szelektíven kerülhetnek be a minősítési körbe.)

Az "A" kategóriába került vállalkozásokat a Volvo-Rába képviselői egy személyes látogatáson minősítik.
Társaságunkat az a megtiszteltetés érte, hogy tevékenységének bemutatása és a korábbi Rába kapcsolatok során mutatott teljesítménye alapján, "A" kategóriába sorolták, és az e körbe tartozó vállalkozások közül elsőként társaságunkat keresték fel minősítési céllal.

Ennek során a Volvo Business Project Managere és a Rába Autóbusz Divízió igazgatója keresték fel november 18-án társaságunkat.
A minősítők, működési feltételrendszerünket és folyamatainkat megtekintve, megelégedésüket fejezték ki és a projektbe történő bekapcsolás következő lépésével fognak jelentkezni.

Vissza a hírekhez