HU EN

Híreink, információ, keresés

Bisnode AAA minősítés

2014. január 23.

A nemzetközileg ismert és elismert Bisnode 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján.

Az "AAA", "AA" és "A" cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kapnak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt arra, hogy egy vállalkozás az érdekelt felek számára megmutassa, hogy elismert, megbízható, hitelképes vállalkozás.

A minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legmegbízhatóbb vállalatai. Tripla A, Dupla A vagy A minősítés birtokában lenni nemcsak dicsőség, hanem kiváló eszköz arra, hogy igazolja partnerei felé pénzügyi megbízhatóságát, stabilitását, s cégével kötendő üzletek alacsony kockázatát, a hosszú távú partnerség lehetőségét.

"AAA" - "Highest Creditworthiness" minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik. Eredményeink és a Bisnode elemzései alapján társaságunk, az Autotechnika Zrt. e cégek körébe tartozik.

("AA" – Creditworthy tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a, míg "A" – Creditworthy tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, így "AAA", "AA" vagy "A" minősítésre Magyarországon a cégek 9,82 %-a jogosult.)

 

Vissza a hírekhez