HU EN

Híreink, információ, keresés

EFQM siker

2014. április 11.

Az EFQM (European Foundation for Quality Management - Európai Minőségmenedzsment Alapítvány) az Európai Bizottság támogatásával hirdette meg az öt elismerési szintű Európai Minőségi Díjat, azaz az EFQM Kiválóság Díjat, amelynek követelményrendszere az EFQM Kiválóság Modellre épül. A Díj alapításának célja, hogy elismerje azokat az európai szervezeteket, amelyek magas szinten és folyamatosan elkötelezettek a TQM és a kiválóság iránt.

Társaságunk mindig proaktívan, folyamatosan fejleszti folyamatait, hogy ezzel is elősegítse eredményes működését.
Ennek során az elmúlt hároméves fő tevékenysége az EFQM modellen alapuló önértékelési rendszer kritériumai szerinti szervezet és működés fejlesztés volt.

A kiválóság útján 2011-ben már magunk mögött tudhattuk az első mérföldkövet, - elnyertük az "Elkötelezettség a Kiválóságért" EFQM oklevelet. A végrehajtott további fejlesztések eredményeinek számbavétele alapján úgy döntöttünk, hogy ismét megmérettetjük magunkat, pályázunk a "Elismerés a Kiválóságért" szintre is.

A végrehajtott fejlesztési projektek eredményei és társaságunk fejlesztések hatására elért fejlettségi szintje, melyet az EFQM modellen alapuló pályázatban mutattunk be az EFQM felé, egy szakértőkből álló "Zsűri" általi megítélés és helyszíni szemlén történő visszaellenőrzése alapján méltónak ítélték a "Recognised for Excellence" (R3E) - "Elismerés a Kiválóságért"európai díjra.

Az elismerés átadására a Kiválóság Tavasz Konferencia keretében, április 11-én került sor.

Köszönet a siker elérésében közreműködő munkatársainknak az elkötelezettségért!

 

Vissza a hírekhez