HU EN

Híreink, információ, keresés

Miniszteri elismerés

2016. október 29.


A HAJDU Cégcsoport ünnepélyes keretek között 2016. október 28-án vehette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől „A díj a sikeres vállalkozásokért” nevet viselő elismerést szeptember hónap beruházója kategóriában.

A Cégcsoport példaértékű tevékenysége, az újító szemlélete, arra sarkallta a Kormányt, hogy ismételten jutalmazza, illetve minél szélesebb körben megismertesse a HAJDU Cégcsoportot a magyar gazdasági társaságokkal, kis- és középvállalkozásokkal, illetve az induló start-up cégekkel.

Az elmúlt 12 évben egy 5 milliárdos cégből egy 13 milliárdos cégcsoport lett. A lehető legtömörebben talán így összegezhető a HAJDU Cégcsoport utóbbi bő egy évtizedben elért teljesítménye.

A Cégcsoport azzal érdemelte ki az elismerést, hogy tagvállalatai offenzív fejlesztési politikát valósítanak meg.
A HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. rendkívül dinamikus növekedési pályát járt be. A társaság 2002-ben kezdett autóipari beszállításokkal foglalkozni, így próbálva hasznosítani akkori szabad préskapacitását. Mára a HAJDU Autotechnika Ipari Zrt. éves árbevétele több, mint 6 milliárd forint, amelyet az elkövetkező években tovább kíván növelni. Ennek érdekében egy 4 milliárd forintos beruházást valósít meg, amellyel tovább bővíti préskapacitását és technológiai képességét, valamint fejleszti szerszámtervezői és -gyártói képességét.

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. annak érdekében, hogy a hazai és külföldi piaci pozíciójukat megerősítsék, értékesítésüket fokozzák, termékskálájukat megújították, korszerű, energiatakarékos, illetve megújuló energiát hasznosító termékekkel egészítve ki a klasszikus termékportfóliót. A vállalkozás a K+F tevékenységet, termékfejlesztést saját mérnök csapatával valósította meg.

A HAJDU Infrastruktúra Szolgáltató Zrt. pedig az elmúlt évek beruházásainak és fejlesztéseinek eredménye képen, mára egy saját tulajdonú, korszerű Ipari parkban nyújt infrastrukturális szolgáltatásokat a Cégcsoport termelő tagvállalatinak, illetve az Ipari parkba már betelepült, (betelepülni kívánó), vállalkozások számára.

Vissza a hírekhez