HU EN

Híreink, információ, keresés

Részvétel kiállítóként és szponzorként

2017. április 08.

Idén május 9-12. között teltházzal jelentkezik az átfogó ipari seregszemle a MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás, hogy egy helyen, egy időben mutassa meg magát az ipar szinte összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakma trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát.

A kiállításra 14 ország, több mint 350 kiállítója – köztük társaságunk is – foglalta le kiállítói helyét.

Társaságunk a G pavilon 103F standján várja a tevékenysége iránt érdeklődőket.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

A széleskörű kiállítói kínálat mellett számos program várja majd az érdeklődő szakembereket.
Az Iscar helyszíni vevőtalálkozót szervez a kiállítás idejére, az MHtE a Nemzetközi Hegesztési Projektek értékeléseinek nyilvános konferenciájára és hegesztőversenyre hívja a látogatókat, az EMOSZ pedig előadás-sorozatot tart a különböző gépek CE jelöléséről.
Idén is lesz a MAJOSZ közreműködésével beszállítói fórum, valamint ismét belepillanthatunk a GTE-Autopro Techtogether keretein belül a hazai műszaki felsőoktatásban résztvevő diákok küzdelmébe – mely rendezvényt társaságunk is, mint szponzor, támogatja.

Vissza a hírekhez