HU EN

Híreink, információ, keresés

Újabb fejlesztések a gyártóeszköz üzemben

2014. január 14.

A társaság tulajdonosi köre és a menedzsment által 2011-ben megfogalmazott egy középtávú fejlesztési tervet, mely a gyártóeszköz előállítási képességek és kapacitások jelentős fejlesztését célozza.

A folyamatosan végrehajtott infrastrukturális és eszköz feltétel fejlesztések sorában most a síkköszörülési képességek fejlesztését végezzük el.

Ennek során beszerzésre és letelepítésre került egy 500x1000-es asztalméretű síkköszörű, mellyel elsősorban a korszerűtlen, elöregedett, kis mérettartományú gépeinket váltottuk ki, biztosítva ezzel a kis és közepes  mérettartományú szerszámelemek megmunkálását. A fejlesztéssel a nagyobb megmunkáló berendezés kapacitás felszabadítása is megvalósult.

Ezzel egyidejűleg megkezdődött a mai kor műszaki-technikai színvonalától koránál fogva elmaradó, de rendkívül jó műszaki, mechanikai állapotban lévő orosz gyártmányú, 650x2000-es asztalméretű síkköszörű teljes felújítása és vezérlésének CNC alapokra történő felfejlesztése. Ezzel - a megmunkáló asztalméreténél fogva igen ritka gép - a mai elvárásoknak megfelelő műszaki-technikai színvonalú berendezéssé válik.

Az új képességekkel tovább nő gyártóeszköz előállítási kapacitásunk, s fokozódik e tevékenység minőség- és versenyképessége.

Vissza a hírekhez